Általános nyelvtanfolyamok

.

Az általános nyelvtanfolyamok célja, hogy a nyelvi készségeket, mint a hallás utáni értés, beszéd- és íráskészség, olvasott szöveg értése, egy adott szintre felhozzuk. Mielőtt bármibe belevágnánk, egy előre egyeztetett írásbeli szintfelméréssel kezdünk, aminek a kiértékelése után meg tudjuk beszélni a továbbiakat, mint például a csoport létszámát, miből tanuljanak a tanulók, tanfolyamok időpontját és a többi.

Az órák 60 percesek, így munka előtt vagy után még ideálisan beleilleszthető a napirendbe és szellemileg sem fárad úgy el az illető. Célszerű egy héten legalább 2 alkalmat találni a tanulásra, hogy ne lehessen kiesni a tempóból.
Választható 40, 80, 120 órás tanfolyam vagy akár úgyis lehet, hogy egy adott időtartamra kötünk szerződést és azonbelül amikor eljut a csoport az adott szintre, addig tart a tanfolyam vagy ameddig eljut az adott időn belül, addig megyünk.

A csoport (igény szerint) meghatározott időközönként írhat tesztet, amiből kiderülhet, hogy ki hol tart. Egyéni, szöveges értékeléssel kérhető, így még a vezető még pontosabb képet kaphat arról, hogy mire lehet szükség.

Az igényeket menet közben is lehet módosítani, így ha valaki még plusz szolgáltatást, változtatást kér a megbeszélteken kívül, rögtön találunk rá megoldást.

Házi feladatok, online feladatok nem kötelezők, kérés alapján határozzuk meg, hogy legyen-e vagy sem.

.

.

.

.

Ajánlatot kérek!