Rólam

Nyelvi oktatóként közel 10 éves tapasztalattal rendelkezem és az évek során visszatérő igényként látom a nyelvtanulást. A mai világban szinte már alapvető elvárás, hogy valaki angolul bármikor, bárhol el tudjon kommunikálni bárkivel, mégis sokaknak ez leginkább álom marad, hiszen sajnos ez a terület is olyan, mint például a fogyókúra. Ha egyszer sikerül elérni a kívánt súlyhatárt, folyamatosan dolgozni kell rajta, hogy meg is maradjon, hiszen ha elhanyagolja az ember, akkor pikk-pakk visszajönnek azok a csúnya plusz kilók. A nyelvtudás ugyanilyen. Lehet, hogy egyszer sikerül letenni a nyelvvizsgát vagy elérni egy szintet, de ha nincs benne valaki mindenni életében aktívan a nyelv, akkor egy idő után ezt is szinte előlről lehet kezdeni. A szavak ugyan ismerősek lesznek és valahol a passzív tudástárban még talán a nyelvtan is megvan, de aktívan használni, beszélni, megérteni a különböző akcentusokat már megint gyakorolni kell.

Mivel egyedül kevés vagyok ahhoz, hogy mindenkihez eljusson a tudás, így szerencsémre segítségemre van a folyamatosan bővülő csapatom, akiknek a legnagyobb kihívás a folyamatos érdeklődés fenntartása. Hiszen ha körbenézel a neten, nagyon sok nyelvtanfolyam van, viszont mind ugyanazt kívnálja. Vagy nyelvvizsgára készít fel vagy szaknyelvi angolt tanulhatsz. Úgyhogy folyamatosan találunk ki az új dolgokat, hogy ne legyen unalmas és száraz a nyelvtanulás és hogy a különböző élethelyzetekre készítsünk fel gyakorlatias módon.
Ha Te is szeretnéd, hogy kihozzuk belőled vagy a csapatodból a maximumot, akkor keress bátran! Célunk, hogy a nyelvtanulás vidám, személyre szabott és könnyed legyen. Nézd meg a kínálatunk és válassz egyet vagy ha olyan dolgot szeretnél, ami nincs, írd meg nyugodtan az ötleted, mi megvalósítjuk! 🙂