Üdvözöllek az oldalamon, Budai Zsanett vagyok!

Mentor, tréner

Régóta dolgozom együtt olyan felnőttekkel, akiknek vagy rossz tapasztalatuk volt az angol nyelvtanulással kapcsolatosan vagy nem ezt a nyelvet tanították nekik suliban és így sok év elteltével merült fel bennük, hogy szívesen kipróbálnák magukat ezen a területen is. Ugyan sok olyan sikersztorim is volt, akik nyelvvizsgára készültek, mégis számomra azok voltak a legkedvesebb tanulók és voltak a leginkább kihívások, akik teljesen az elejéről kezdték az egészet.

 

Az elmúlt egy évtizedben rengeteg emberrel dolgoztam együtt, sok átalakulást kísértem végig. Mindig is örömmel töltöttel el, amikor olyan leveleket és üzeneteket írnak nekem, amiben beszámolnak arról, hogy amiért együtt dolgoztunk heteken keresztül, az végre összejött.

 

Nem árulok zsákbamacskát, nem ígérek mindenkinek instant megoldást, hiszen volt, ahol csak pár alkalom kellett a saját sikeréhez, volt, akinél hosszú hónapok és évek munkája hozta meg az eredményt. De azt ígérhetem, hogy egy kis idő ráfordításával Te is elsajátíthatod az alapokat.

Miért kezdtem az online oktatásba?

Az online jelenlét mindig is az életem része volt, csak kevesen igényelték. Viszont amióta fordult egy nagyot a világ és az lett a megszokott, hogy az emberek online vásárolnak, online tanulnak és online szórakoznak, azóta én is azt tapasztalom, hogy egyre nagyobb az igény ezen a téren is az egyre szélesebb választékra. Egyre többen szeretnék, hogy az okos eszközök használatával minél zökkenőmentesebben haladjon tovább az életük és hogy a virtuális térben is ugyanúgy lehessen folytatni az eddigi megszokott napi rutint.

 

Másrészt az idő és távolság miatt személyesen nem lehet mindenkivel leülni napi vagy heti szinten, így sokkal könnyebb olyan emberekhez és olyan helyekre eljutni, ami egyébként elképzelhetetlen lenne. Így azoknak is lett ezáltal lehetőség a gyakorlásra, akiknek időhiány miatt hétköznap vagy napközben nincs idejük tanulni vagy nincs több tízezer forintjuk egy tanfolyamra, esetleg csak 1-1 témakörben szeretnének fejlődni.

 

Harmadrészt még mindig kevés olyan online anyag van, amiből személyre szabottabban is lehetne választhatni és nem elsősorban azoknak szól, akik nyelvvizsgázni szeretnének. Hiszen nekem nem az a célom, hogy mindenki papírhoz jusson az országban, hanem hogy olyan kezdők számára is elérhető anyagokat nyújtsak, ami nem a bonyolult szerkezetek gyakoroltatja, hanem egy stabil, magabiztos, de mégis egyszerű tudást ad a hétköznapokban. Nyílván nem gond, ha valakinek egy idő után bővülnek az ismeretei és összetettebb mondatokat is le tud fordítani, de elsősorban nem erre készültek az anyagaim, hanem egy olyan általános szókincs és egy alap nyelvtan felépítése, ami segít boldogulni, ha csak egy utazásra készülsz külföldön vagy segíteni szeretnél az alsótagozatos gyereknek és nem akarsz emiatt egy hónapokig tartó nyelvtanfolyamra járni.