Szolgáltatások

Nyelvtanfolyamainkon kívül még sok más minden jöhet egy vállalkozás, vállalkozó életében, ami miatt nem tud tovább lépni vagy bővülni. Ezek közé tartozik, ha külföldön is szeretne jelen lenni, de a hiányos nyelvtudás és az idő szorossága miatt nem mer belevágni az illető egy tárgyalásba, üzleti vacsorába vagy az ilyen jellegű telefonokat, levelezéseket szívesen kiszervezné másnak.

.

.

Fordítás, tolmácsolás

Ebben az esetben is szívesen a rendelkezésedre állunk és fordító, tolmács szolgáltatásunkkal igyekszünk segítségedre lenni, hogy minél gördülékenyebben menjen a beszélgetés. A leveledben megadhatod, hogy mi lenne az elképzelés (helyszín, időpont, nyelvtudás, találkozó jellege). Kérünk, hogy lehetőleg legalább 2-3 héttel az esemény előtt jelezd az igényedet, hogy biztosan megtaláljuk a Neked megfelelő személyt!

Csapatépítő hétvégék

Ha szeretnéd összekötni a kellemeset a hasznossal, akkor ezt a hétvégét a csapatodnak találták ki! Az igényeknek megfelelően állítjuk össze a programokat mint helyszín, mint időjárás, mint aktivitás tekintetében. Maguk a programok lehetne fél naposak, de akár egy egész hétvégések is és a szórakozás mellett még a gyakorlásra, okosodásra is jut idő, hisz a nyelvet is beleszőjjük sunyi módon a dolgokba 🙂

Külföldi partnereknek programok, rendezvények

Ha Te kaptad a feladatot a munkahelyeden, hogy a külföldről érkező partnerrel foglalkozz napokon keresztül és szervezz le neki mindent (programokat is beleértve), akkor az igényeknek megfelelően szívesen segítünk programokat összeállítani és még akár egy hostess, tolmács is a segítségedre lehet, hogy ne Neked kelljen munka után megmutogatni a várost. Csak mutasd meg a főnöködnek, hogy mit találtál….

Külföldi tanfolyamok

Ha szeretnéd megjutalmazni a kollégáidat vagy szeretnéd, ha gyorsabban fejlődne a tudása, akkor küldd el egy külföldi tanfolyamra egy vagy két hétre egy adott országba.

.

.

Ajánlatot kérek!