Tréningek

Míg régebben kicsit elképzelhetetlen volt, hogy online szervezzük az életünket, a mostani világban viszont ez kezd egyre inkább természetes lenni. Ugyanis nem tudjuk, hogy amit lefoglalunk nyaralást, oda eljutunk-e, amilyen tanfolyamra jelentkezünk, az elindul-e. Éppen ezért a virtuális programok, dolgok most a legbiztosabbak és legkényelmesebbek. Ugyan ez azért nem olyan, mint ha személyesen vennénk részt, de talán így a legkevésbé feltűnő, hogy átalakul az életünk és talán így a leginkább zökkenőmentes a hétköznapi dolgok intézése, így lehet a leginkább továbbvinni a folyamatokat nagyobb fennakadás nélkül. 

 

Manapság egyre nagyobb igény van a virtuális tanulásra is. Mivel a legtöbben nem tudnak eljutni vagy nincs lehetőségük személyesen részt venni a különböző kontakt órákon, így főleg nehéz kibogoznia valakinek, ha egy adott témakör nem megy és nincs, aki azonnal megválaszolja a kérdéseit. Arról nem is beszélve, hogy nagyon nehéz átalakítani egy nagyobb tanfolyam anyagát, amiket könyvekből tanítanak, virtuálissá, így arra meg már sok helyen nem marad energia, hogy azokra is gondoljanak, akiknek csak 1-1 apróbb problémájuk van és nem az egész tananyagot szeretnék elsajátítani vagy hogy külön gyakorlást is biztosítsanak a nehezebb témáknál. 

 

Ezek a tréningek pont ezért készültek, hogy bárhol, bármikor tanulmányozhatóak legyenek és hogy nagyobb pénzbefektetés és időbeosztást igénylő tervezés nélkül is könnyen elérhetőek legyenek. Nincs más teendőd, mint kiválasztani a megfelelő csomagot, kifizetni  és már megy is az e-mail a megrendeléseddel, amit utána letölthetsz vagy kinyomtathatsz és már neki is állhatsz a tanulásnak.

Present & Past Package- A 2 legfontosabb igeidő

A 2 legfontosabb igeidő, nyilván nem a szó szoros értelmében. De mégis azt gondolom, hogy ezekkel találkozik a legtöbbet mindenki és főleg kezdőknek, de még talán a rutinosabbaknak is, nem árt elégszer gyakorolni, mert mindig van olyan, amit elfelejt az ember: legyenek azok a rendhagyó múlt idős igék vagy hogy milyen segédigét kell használni kérdésnél jelen időben. 

 

Ára: 3.990 Ft

Nyelvtani apróságok

Mikor használunk -ed vagy -ing végződést? Few vagy little? Such a vagy so van a melléknevek előtt? A többes számnál milyen kivételek vannak a végződéseket illetően? Mi a különbség a have és a have got között? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ ebben a csomagban!

Természetesen a leírások után feladatokkal gyakorolhatod a tudásod, hiszen mindig a gyakorlatban derül ki, hogy az elméletet mennyire sikerült elsajátítani és átültetni. 

 

 

 

 

Ára: 3. 990 Ft

Nyaralási túlélőcsomag

Nem biztos, hogy mindenki angolt tanult a suliban vagy ha mégis, egy nyaralás miatt nem iratkozik be mindenki nyelvtanfolyamra, ahol mindent tanítanak, csak a specifikusabb területeket nem.
Ennél a tréningnél célirányosan, kifejezetten az adott témakörrel kapcsolatos szavak vannak összeszedve, ráadásul több feladaton keresztül lehet begyakorolni őket. A feladatsor szószedet és tesztfeladatsort is tartalmaz ajándékként!

 

 

Ára: 3. 990 Ft

Hamarosan kiválaszthatod és megrendelheted a tréningeket, tanfolyamokat!