Üdvözöllek az oldalamon!

Sokan már biztosan találkoztak velem, hiszen az évek során több száz emberrel ismerkedtem meg. Szeretem a munkám és leginkább azt, hogy segíthetek másokon és együtt érjük el a kitűzött célt. Tudom, hogy a nyelvtanulás nem egyszerű, én sem úgy születtem, hogy minden a kisujjamban lett volna. Sokat tanultam én is és voltak hullámvölgyek, amikor nem mindig úgy sikerült valami elsőre, ahogy terveztem. De mindig vettem egy nagy levegőt és folytattam tovább az utat, aminek meg lett az eredménye.

Mára elmondhatom, hogy rengeteg barátot és kedves ismerőst szereztem a tanítás során azáltal, hogy mindig az igényekhez igazodva próbáltam a maximumot nyújtani. A munka nagyobb része természetesen mindig a tanulóé, hiszen időt és pénzt nem sajnálva kell áldozatot hozni, én csak a “támasz” vagyok, aki az iránymutatást adja. Az órák mindig jó hangulatban folynak és nehezebb napokon akár a magánéleti problémákat is meghallgatva próbálom motiválni és tovább lendíteni az illetőt az akadályon.

Ez az oldal pedig pontosan azért jött létre, hogy minél szélesebb körben tudjam az angolt népszerűsíteni. A mai világban enélkül ugyanis elég nehezen lehet boldogulni és az időhiány is egy hátráltató tényező, hiszen sokan nem tudják összeegyeztetni a családot, a munkát és a tanulást, így az utóbbi szorul háttérbe. Ha Te is ebbe a körbe a tartozol, akkor jó helyen jársz! Remélem sok hasznos információval tudok majd szolgálni és segítségedre lenni!

Ismerj meg, legyél akár idős, akár fiatal és ha felkeltettem az érkelődésed, akkor várlak szeretettel valamelyik kurzusomon!
Remélem hamarosan találkozunk! 😉  Eredményes tanulást kívánok!

Budai Zsanett